Ketting van Ballonnen 2018

Van 16 t/m 20 augustus 2022 organiseert de Vereniging Kinderkanker Nederland de zevende editie van de Ketting van Ballonnen.

HIer volgt later het programma!

De fietsroute

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om onze deelnemers gedurende de week bij de start van de dag (rond 09.00 uur) of bij één van de fantastische challenges aan te moedigen. Of ga langs de route staan en juich ze toe! Aan het eind van elke dag fietsen de deelnemers door naar het startpunt van de dag erna. 

Op zaterdag 11 augustus starten de deelnemers deze bijzondere fietstocht om 09.30 uur bij het Prinses Máxima Centrum. Het eindpunt van de eerste fietsroute is de Dr. Bosschool in Utrecht (Nolenslaan 33), waar om 14.00 uur de challenge apenkooien op ze staat te wachten.

Op zondag 12 augustus start dag 2 van de tocht bij Korfbalvereniging NOVA in Bilthoven (Tweelingen 142), waarna de deelnemers doorfietsen naar Nieuwegein. Om 13.30 uur klimmen ze daar letterlijk naar de top bij Mountain Network (Blokhoeve 12). Extra bijzonder: Jitse Bouwma, die na de zomer op de fiets naar India vertrekt, en zijn penningmeester Mart Blaauwgeers fietsen met ons mee.

Dag 3 op maandag 13 augustus start bij Proeftuin De Ontmoeting in Culemborg (Admiraalvlinderlaan 2). De fietsroute brengt de deelnemers naar Parkeerplaats aan het Valleikanaal in Scherpenzeel (Nieuwstraat 76), waar om 15.30 uur een heuse bootcamp op ze staat te wachten!

Op dag 4 van deze sportieve uitdaging, op dinsdag 14 augustus, is de start bij Van Asselt Accountants in Scherpenzeel (Stationsweg 387). De route gaat naar Ede, waar de deelnemers om 15.30 uur een pittige karateles volgen bij Budo Academy Physical Vening (Meineszstraat 7).

Dag 5! De deelnemers vertrekken op woensdag 15 augustus bij Scouting Langenberg in Ede (Buurtmeesterweg 27). Vanaf 11.00 uur maken zij een fietstocht door de Utrechtse Heuvelrug.

Op de een-na-laatste dag, donderdag 16 augustus, start de ochtend bij Steinheim in Doorn (Wijngaardsesteeg 1A). In Utrecht staat hen vervolgens om 14.00 uur een bijzondere challenge te wachten: sportief paaldansen (Croeselaan 193).

Dag 7, vrijdag 17 augustus, start bij Van der Valk in Vianen (Prins Bernhardstraat 75). De fietsroute brengt de deelnemers weer terug naar het Prinses Máxima Centrum, waar Lisanne Spaander om 16.00 uur bij de finish klaarstaat om iedereen feestelijk te onthalen én toe te zingen. Mis het niet!