Wat een heerlijke nacht!

Ketting van Ballonnen | Dag #6 | 18 augustus

De ene helft van de groep sliep in het Van Der Valk Hotel Noordwijk en de andere helft in het Van Der Valk Hotel in Sassenheim. Na deze gescheiden nacht mochten we in de hotels allemaal lekker ontbijten, waarna de groep zich met de fiets vanuit Noordwijk verplaatste naar Sassenheim. 

Met wederom een flinke wind in het gezicht vertrokken we richting Kudelstaart voor een benenstrek-pauze. Het plans was om hier lekker te pauzeren met een broodje, maar iedereen had zo ruim ontbeten dat we besloten dat te verplaatsen. De volgende stop was bij het Amsterdamse Bos. Bij Europarcs mochten we gebruik maken van de picknickbanken en het toilet. Helaas kregen we na deze pauze weer pech met de duo-fiets, dus we stuurden de vader van Minko (die een stukje mee wilde fietsen) op pad voor een reserve ketting.

Gelukkig bereikten we het AMC voor een bezoek aan de afdeling. Het was een emotioneel bezoek, omdat verschillende deelnemers in dit ziekenhuis (voor een deel) behandeld zijn. Direct was merkbaar hoe hecht de groep is, want iedereen steunde elkaar. Met een knuffels , een kriebel over de rug of een glimlach. 

Vanaf het Shared Care Centrum was het nog maar een half uur naar de slaaplocatie bij de Scouting in Diemen, een prachtig gebouw in de bossen. Tijdens de fietstocht hebben we het avondeten opgehaald. Omdat de temperatuur nog flink hoog was, konden we heerlijk buiten eten.

De emoties waren na het ziekenhuis nog behoorlijk aanwezig.  Niels, in het dagelijks leven sportinstructeur, stelde daarom voor een yogales te leiden. Het was heerlijk om de spieren te versoepelen. We deden een mooie zonnegroet en sloten af met een meditatie. De yogadeelnemers waren er helemaal stil van.

Dat bleef niet zo! Omdat het de laatste avond was, werd naast de spelletjesdoos ook de karaoke set erbij gehaald. De grootste hits werden gezongen van Tess, Guus Meeuwis, de Snollebollekes en The Village People. De Ketting van Ballonnen hit “de Ketting van Ballonnen” kon natuurlijk niet achter blijven en werd luidkeels meegezongen door de hele bende.

Wil jij de fietsers nog een hart onder de riem steken? Steun ze dan via een donatie via de actiepagina van de deelnemers.

Deel dit bericht

Meer updates

Wat een heerlijke nacht!

Ketting van Ballonnen | Dag #6 | 18 augustus De ene helft van de groep sliep in het Van Der Valk Hotel Noordwijk en de

Tegenwind

Ketting van Ballonnen | Dag #5 | 17 augustus Vanmorgen begon de dag meteen enthousiast, want oud-vrijwilligers Mieke & Kees Berg fietsten met ons mee.